Odbyłem w ostatnim czasie wiele dobrych rozmów, które zaowocowały nowymi pomysłami i pomogły popchnąć do przodu już istniejące. Na początek chciałbym poprosić wszystkich aktywnych członków koła o kontakt mailowy z adresem : schabowy.ze.sliwkami@gmail.com W celu sporządzenia pseudo-subskrypcji i usprawnienia naszego kontaktu. Chciałbym również powiedzieć o dwóch ważnych sprawach:
1. Konkurs na logo koła naukowego inżynierów żywności
Niniejszym ogłaszam konkurs na logo koła. Będzie on trwał do 3.12.2010.
Propozycje graficzne należy nadsyłać na adres koła:
schabowy.ze.sliwkami@gmail.com
2. Tematy referatów na grudniowe spotkanie
Niniejszym ogłaszam konkurs na logo koła. Będzie on trwał do 3.12.2010.
Propozycje graficzne należy nadsyłać na adres koła:
schabowy.ze.sliwkami@gmail.com
2. Tematy referatów na grudniowe spotkanie
Termin grudniowego spotkania koła nadal jest tematem dyskusji pomiędzy kołami KTZ i TŻ, niemniej niezwłocznie, gdy tylko takowy zostanie ustalony zostaniecie o nim poinformowani. Termin rezerwowania referatów to 3.12.2010 - po tym terminie referaty zostaną przydzielone odgórnie. Rezerwacji należy dokonać w komentarzu do tego posta.
- Konserwanty - czym są tajemnicze "E" i po co się je stosuje
- Mechanizm działania środków konserwujących stosowanych w technologii żywności
- Przegląd wybranych środków konserwujących
- Szanse i zagrożenia dla ludzkości płynące ze stosowania środków konserwujących
Pozdrawiam
Przewodniczący koła
Jarosław Kliks
Ja rezerwuję : Mechanizm działania środków konserwujących stosowanych w technologii żywności
OdpowiedzUsuńMy rezerwujemy "Szanse i zagrożenia dla ludzkości płynące ze stosowania środków konserwujących"
OdpowiedzUsuńpozdro