Witam serdecznie,
Mieliśmy tutaj niestety drobny przestój spowodowany zamieszaniem związanym z wątpliwą przyszłością koła, w związku z tym całe siły mentalne i fizyczne skierowane były w kierunku działań mających na celu obronę koła zamiast iść do przodu, a jak wiadomo z fizyki: ciało na które działa siła o zwrocie skierowanym pod kątem 90 st w stosunku do przesunięcia wykonuje zerową pracę.
Teraz mam już dobre informacje. Koło będzie, przynajmniej do przyszłego roku funkcjonowało legalnie pod szyldem PWSZ, ta działalność z całą pewnością będzie owocna.
Chciałem zaprosić wszystkich chętnych, zrzeszonych i ciekawskich. Na spotkanie koła poświęcone czekoladzie. „Czekolada – biochemia, ocena organoleptyczna i proces produkcji”. Spotkanie odbędzie się dnia 25 marca w sali nr 2, laboratorium w Kalsku spotkanie odbędzie się o godzinie 10:00.
Dobrą informacją jest również zainteresowanie naszą stroną, które w tym miesiącu przekroczyło 3 tysiące odwiedzin !
Kończąc chciałem jeszcze powiedzieć, że nie sztuką jest robić coś mając wszystko. Sztuką jest robić wszystko nie mając niczego i za to wam dziękuję ! : )
Przewodniczący Koła Naukowego Inżynierów Żywności
Jarosław Kliks
Jarosław Kliks
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz